Satelliet Suzy presenteert trots zijn eerste kampeerwagen voor verhuur


 Reserveer nu   0498 52 09 32

KENMERKEN

Een vakantie met een mobilhome biedt een uniek gevoel van vrijheid. Je bepaalt zelf wanneer je vertrekt en aankomt. Je kiest gewoon je bestemming en geniet van de natuur, de zee, de bergen, een mooie stad, ...

Mobile home, gloednieuw model 2020, eerste seizoen in verhuur

Met onze nieuwe kampeerwagen ga je een zorgeloze en ontspannen droomvakantie tegemoet. De mobilhome is een gloednieuw model van 2020. Het is het eerste seizoen dat hij in verhuur gaat, dus hij is nog in showroomstaat.

Profiteer van deze unieke kans om met een splinternieuwe mobilhome op vakantie te gaan en reserveer nu!

Voorzien van alle comfort


Voor een groot gezin of gewoon met twee

Onze mobilhome heeft vijf zitplaatsen en vijf slaapplaatsen. Met een groot gezin op vakantie gaan, is dus helemaal geen probleem.

Slaap- en leefcomfort

De bedden zijn voorzien van comfortabele matrassen voor een goede nachtrust. De muggengaas voor alle ramen houdt insecten buiten, terwijl je toch geniet van een optimale verluchting. De verduistering op de ramen zorgt voor voldoende privacy.

De keuken is voorzien van een gasfornuis met drie pitten, een spoeltafel, een ijskast met vriesvak. Er is een douchekamer en een apart toilet met lavabo.

De mobilhome is voorzien van verwarming en ventilatie.

Voldoende opbergruimte

De mobilhome is gedurende je vakantie even jouw thuis. Voldoende opbergruimte is dan ook enorm belangrijk. Het tweepersoonsbed werkt met een liftsysteem, zodat er heel wat ruimte bespaard wordt. En de twin beds zijn voorzien ruime bergvakken, bijvoorbeeld voor het opbergen van kleding.

De opklapbare tafel biedt voldoende plaats om gezellig samen te eten. Na het eten klap je ze gewoon in, zodat je meer ruimte hebt binnenin de camper.

Comfort, ook voor de chauffeur

Kampeercomfort is natuurlijk erg belangrijk. En het is overduidelijk dat onze kampeerwagen dat in ruime mate biedt. Maar, aangezien er tijdens lange tochten soms heel wat kilometer gemaald worden, is comfort voor de chauffeur ook van groot belang. Het panoramische raam boven de stuurcabine draagt al tijdens het rijden bij aan het gevoel van vrijheid. Het rijcomfort wordt nog verhoogd door alle mogelijke moderne hulpsystemen, zoals cruise control, gps, parkeercamera, ...

Specificaties van onze mobilhome op een rijtje

 • Twin beds met ruime bergvakken voor kleding
 • Tweepersoonsbed met liftsysteem
 • Keuken met 3-pits gasfornuis, spoeltafel, ijskast en diepvriezer
 • Apart toilet
 • Douche
 • Grote 'garage' voor 3 à 4 fietsen
 • Parkeercamera/gps
 • Panoramisch raam boven stuurcabine
 • Opklapbare tafel
 • Muggengaas en verduistering voor alle ramen
 • Cruise control

De mobilhome heeft een lengte van 7,30 meter en en breedte van 2,30 meter. De hoogte bedraagt 2,84 meter.