Satelliet Suzy presenteert trots zijn eerste kampeerwagen voor verhuur


 Reserveer nu   0498 52 09 32

Roadtrip plannen?
Volg onze checklist!

Of je nu kiest voor een kort of een lange roadtrip, een avontuurlijke of een typisch toeristische, een trip met heel het gezin of een romantische uitstap voor jullie tweetjes, het is altijd de moeite waard om met een mobilhome onderweg te zijn. Je geniet van de vrijheid, zonder in te boeten op comfort.

Maar, hoe pak je dat aan, zo'n roadtrip? Wij geven je graag een stappenplan zodat jij probleemloos jouw ultieme roadtrip kan plannen.

1. Reserveer de mobilhome

Alles begint met het reserveren van de mobilhome in de periode dat je jouw roadtrip wil gaan doen. Die roadtrip mag natuurlijk een avontuurlijk kantje hebben, als het op comfort aankomt wil je toch niet te veel toegevingen doen. Daarom is onze gloednieuwe kampeerwagen dé perfecte keuze voor jouw roadtrip.

2. Kies je bestemming

OK, die kampeerwagen is geregeld. Je hoeft je nu geen zorgen meer te maken over de beschikbaarheid. De tweede stap is kiezen waar je naartoe wil? Ga je voor een zonnige en warme vakantie en trek je naar het zuiden? Of ga je voor de ongerepte natuur van de Scandinavische landen. Of hou je het graag dicht bij huis en verken je graag de mooiste plekjes bij onze noorderburen? 

Je hoeft je reis nog niet in detail te plannen. Je kan gerust een en ander aan het toeval overlaten. Je hebt je "vakantiehuis" immers toch bij.  

3. Plannen maar!

Wil je toch liever wat meer zekerheid kan je best de trip al wat meer in detail plannen. Furkot is een handige app waarmee je je route makkelijk kan uitstippelen.

Aangezien het onderweg zijn al een deel van de vakantie is, wil je dat ook zo leuk mogelijk maken. Niemand houdt er immers van om urenlang naar de achterkant van een vrachtwagen te kijken op de snelweg. Een toffe tool is Sygic: daarmee kan je aan de hand van een eindbestemming leuke wegen en bezienswaardigheden ontdekken op weg daar naartoe.

4. Wat moet er mee? 

Je huurcamper is gereserveerd, je weet waar je naartoe wil en waar je onderweg allemaal wil stoppen om te genieten. En ondertussen sta je ook nog open om jezelf onderweg te laten verrassen. Dan is het nu tijd om na te denken over wat je allemaal mee moet nemen voor een onbezorgde roadtrip. 

Wij kennen jou natuurlijk niet, dus er zullen spulletjes zijn die alleen jij wil meenemen. Maar, voor de algemene zaken hebben we een lijst opgesteld van dingen die je best niet vergeet. Bekijk de lijst hier.

5. Vertrek en geniet 

De grote dag van vertrek is aangebroken: stap in onze huurmobilhome en geniet!